Hemmen voor riolering

 

Riolering is een onmisbaar onderdeel van de infrastructuur. Of het nu schoonwater (hemelwater) of vuilwater, drainage of drukriolering, overstort of infiltratie betreft, Hemmen heeft reeds vele jaren ervaring in ontwerp, aanleg en vervanging van deze soorten riolering.

Riolering in diverse soorten en maten

Hemmen legt riolering aan in diverse soorten en maten. Van het afkoppelen van de hemelwater riolering van woningen tot aan infiltratie riolering op grote diepte en met grote diameters: Hemmen is thuis in dit vakgebied.

Hemmen zoekt voor u naar de beste oplossing voor uw riolering. Dit kan zijn voor de hoofdriolering in openbare wegen, riolering op bedrijfsterreinen en riolering in particuliere tuinen. Alle mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld infiltreren (horizontaal en verticaal), overstorten of afvoeren kunnen hierbij worden bekeken.

Alternatieve constructies

Tevens heeft Hemmen mogelijkheden voor alternatieve constructies. Een voorbeeld hiervan is waterberging in de wegfundering in plaats van riolering. Met behoud van kwaliteit natuurlijk. Want ook voor riolering van Hemmen geldt: KWALITEIT IS TOEKOMST!

Snel contact opnemen

Alle rode velden moeten (correct) ingevuld worden.