Grote Kerkstraat – Kanaalweg Hoogeveen

In opdracht van de gemeente Hoogeveen voeren wij in deze plaats de reconstructie uit van de Grote Kerkstraat en leggen een rotonde aan in de Kanaalweg. Het is een bouwteamproject, waarbij Hemmen en gemeente gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het ontwerp. De werkzaamheden zijn inmiddels ver gevorderd.

Hemmen werkt hier intensief samen met de nutspartijen. In een beperkte werkruimte worden riolering, kabels, leidingen en alle verhardingen vervangen. Hierdoor is alle ondergrondse infra na de reconstructie vernieuwd en klaar voor de toekomst. Dat is een hele uitdaging, maar het resultaat mag er straks zijn!

De rotonde aan de Kanaalweg is zo goed als gereed in in drie richtingen inmiddels weer open voor verkeer. In de Grote Kerkstraat is de riolering klaar. Nutspartijen zijn druk bezig met het vervangen van elektra-, gas- en waterleidingen. Het voetgangersgebied en parkeerstroken aan de zuidzijde zijn inmiddels weer bestraat. Voor het einde van 2021 worden hier de asfaltverhardingen op fietspaden en rijbaan aangebracht.

Delen op

Tags