Verhardingen

Hemmen voor verhardingen

Wij noemen het zichtwerk. De verhardingen bepalen de uiteindelijke uitstraling van een project. Hemmen heeft reeds vele jaren ervaring in ontwerp en aanleg van diverse soorten verhardingen. Deze werkzaamheden voeren wij voor u uit met onze hooggekwalificeerde medewerkers.

Gewenste eindresultaat

Afhankelijk van het uiteindelijke gewenste eindresultaat denkt Hemmen met u mee bij de aanleg van verharding van betonstraatstenen, gebakken straatstenen, betontegels, asfaltverhardingen, betonverhardingen en half verhardingen. Het machinaal bestraten door Hemmen gebeurt met hoge kwaliteit en met verschillende bestratingsmachines. Wij zijn in staat om zowel nieuwe als gebruikte verhardingselementen machinaal aan te brengen.

Juiste advies

Wij adviseren onze relaties over de juiste, toe te passen verharding. Het doel is hiermee de beste prijs-kwaliteit verhouding te realiseren voor uw verharding.

Beste Oplossing

Hemmen zoekt voor u naar de beste oplossing voor uw verhardingen en bekijkt tevens de mogelijke alternatieve constructies. Met behoud van kwaliteit natuurlijk. Want ook voor verhardingen van Hemmen geldt: KWALITEIT IS TOEKOMST!

Recente projecten