Grondwerk

Hemmen voor grondwerk

Grondwerk vormt de basis van elk bouwwerk. Grondwerk is vaak de start van de realisatie van projecten. Bij Hemmen verzorgen wij voor u de uitvoering van het ontgraven van watergangen en -partijen, het ontgraven en aanvullen van bouwputten, grondwerk voor de aanleg van verhardingen, rioleringen en drainage alsmede het aanvoeren en afvoeren van grond en zand en het realiseren van ophogingen zoals geluidswallen en terreinen.

Wij denken mee

Hemmen denkt met u mee op het gebied van grondwerk. Hemmen heeft de beschikking over de juiste locaties voor het betrekken of afvoeren van grondstromen, zodat de beste kwaliteit en prijs voor onze relaties kan worden gerealiseerd. Dat Hemmen niet alleen het grondwerk uitvoert, maar ook de benodigde keuringen, vergunningen en de administratieve verantwoording verzorgt spreekt voor zich.

De beste oplossing voor grondwerk

Hemmen zoekt voor u naar de beste oplossing voor uw grondwerk. Dit houdt in dat ook naar bijvoorbeeld de toepassing van voordeligere, alternatieve materialen wordt gekeken. Met behoud van kwaliteit én oog voor de omgeving natuurlijk. Want ook voor grondwerk van Hemmen geldt: KWALITEIT IS TOEKOMST!

Recente projecten