Klazienaveen-Noord | Droomkavels

Wat een mooie samenwerking tussen Fuhler Loon- en Verhuurbedrijf en Hemmen! In opdracht van Van den Brink Onroerend Goed is gestart met de uitvoering van de Droomkavels in Klazienaveen-Noord. Het betreft hier de aanleg van een parallelweg met riolering waarmee de kavels ontsloten gaan worden. Van den Brink ontwikkelde hier 25 kavels waar de nieuwe eigenaren hun droomhuis gaan bouwen.

Van begin tot eind

Hemmen en Fuhler hebben vanaf de eerste plannen het ontwerp op zich genomen. Het resultaat mag er zijn. De ontsluiting van de 25 kavels van 1500-15000 m² realiseren wij met een parallelweg langs het Scholtenskanaal OZ. De weg wordt ingericht als fietspad, waar auto’s duidelijk te gast zijn. Het huidige fietspad van beton verdwijnt. In de nieuwe weg wordt tevens het vuilwaterriool aangelegd, dat afvoert middels rioolgemalen.

Samenwerking

De samenwerking met Van den Brink, maar ook het overleg met de gemeente Emmen en het plaatselijk belang is essentieel gebleken. Deze samenwerking is constructief, waardoor de plannen in een korte periode konden worden gerealiseerd.

Doorlooptijd

Deze week is gestart met het verwijderen van het fietspad en het grondwerk. De werkzaamheden voor het bouwrijp maken worden in de winter 2021-2022 uitgevoerd. Het woonrijp maken, waarbij de weg haar definitieve uitstraling krijgt, wordt naar verwachting eind 2022 afgerond.

Delen op

Tags