Materieel | Nieuwe Liebherr A914 voor Hemmen

De eerste Liebherr A914 Litronic is vandaag door Wynmalen & Hausmann Pelle aan Hemmen geleverd. Deze machine is zeer compleet. Hij voldoet aan de modernste normen op gebied van techniek en milieu. Binnenkort ontvangen wij nog twee dezelfde machines. Hemmen is met deze vervanging klaar voor de toekomst.

DUURZAAM | De A914 bezit de modernste techniek en uitrusting. De Stage 5 motoren zorgen voor minimale uitstoot van fijnstof. En voor aanzienlijke brandstofbesparing. Nokian Ground Kare banden dragen bij aan een laag verbruik. Hemmen verlaagt hiermee haar CO2 Footprint. Ze dragen bij aan een duurzamere uitvoering van onze en úw projecten.

COMPLEET | De A914 kenmerkt zich door de complete uitrusting. Een Engcon EC219 draai-kantelstuk. Een speciale “taartschep” bak. Alles voor maximale wendbaarheid én flexibiliteit op de werken. Gericht op brede inzetbaarheid en efficiëntie.

HERKENBAAR | Af fabriek geheel gespoten in onze herkenbare bedrijfskleuren. Natuurlijk. Want zo wij worden graag gezien! En met oog voor detail in de afwerking. Want daar staan wij voor. Ook op uw projecten.

EFFICIËNT | Daar draait het om. Een lage kostprijs en hoge producties. Voor ons en voor onze opdrachtgevers. Met deze nieuwe Liebherr A914 is efficiency gegarandeerd!