Materieel | Ook tweede Liebherr A914 in gebruik

Vandaag neemt Hemmen de tweede Liebherr A914 Litronic in gebruik. Hiermee voorzien wij tweederde deel van de 16 tons mobiele graafmachines van de modernste motoren en techniek.

COMPLEET EN FLEXIBEL | De machine heeft dezelfde specificaties als de eerste. Een Engcon EC219 draai-kantelstuk. De “taartschep” bak. Alles is op deze machine aanwezig.

ZUINIG EN STIL | De nieuwste Stage 5 motor is duurzaam. Minimale uitstoot van fijnstof en CO2 zijn het resultaat. Maar ook belangrijk: De machine is 25% stiller dan zijn voorganger. Dit is voor onze medewerkers en omwonenden van projecten een grote vooruitgang. Ook de tweede machine heeft de Nokian Ground Kare banden. Dit verhoogt het rijcomfort en is brandstof besparend.

HERKENBAAR EN EFFICIËNT | De herkenbaarheid spreekt voor zich door de vertrouwde groen-oranje kleuren. Een speciale kettingbak zorgt dat de machinist alles binnen handbereik heeft. De lage kostprijs per uur en de complete uitrusting zorgen voor maximale efficiency voor onze opdrachtgevers!

Delen op

Tags