Nieuwe Liebherr R922 | Duurzaam!

Vandaag is een nieuwe rupsgraafmachine door Wynmalen & Hausmann aan Hemmen geleverd. Het betreft een Liebherr R922 Litronic.

Stage V | CO2-reductie

De 23,5 ton zware machine is uitgerust met een Stage V motor. Deze motor heeft de laagste uitstoot op het gebied van fijnstof. Tevens zorgt deze moderne motor voor een aanzienlijke (tot ca. 35%) emissiereductie van CO2. Hiermee verduurzaamt Hemmen haar machinepark verder. Deze machine is inzetbaar in de nabijheid van natuurgebieden. Daarnaast zorgt hij ook in binnenstedelijk gebied voor een schonere uitvoering van uw projecten.

Rijk uitgerust voor optimaal rendement

De R922 is rijk uitgerust en realiseert voor onze opdrachtgevers een optimaal rendement. De machine is o.a. voorzien van een verstelgiek (flexibiliteit, meer hefkracht) en automatische centrale smering. Deze opties werken productie verhogend. Hij staat op 90cm brede 3-ribs rupsplaten. Daarmee heeft hij een grote gewichtsverdeling op slechtere ondergronden.

Kwaliteit Is Toekomst

Ons motto “Kwaliteit Is Toekomst” is bij de aanschaf van deze machine van grote invloed geweest. Onze partner Wynmalen & Hausmann Pelle levert met Liebherr machines van hoge kwaliteit. W&H Pelle heeft ons ook in dit traject van de juiste adviezen voorzien. Hiermee zijn brandstofreductie, uitstootbeperking en een lange levensduur gegarandeerd. Dit resulteert in een lage kostprijs voor Hemmen en haar opdrachtgevers. Daarmee zet Hemmen wederom een grote stap naar een schonere toekomst!

Delen op

Tags